Ajankohtaista ja tarjoukset

Etsitkö lomahuoneistoa tai majoitusta Pyhän alueelta?
Paljon vapaita talven ja kevään viikkoja.
Varaa oma huoneistosi varauskalenterista tai soita 044 532 5181

Aktiviteetit pyhällä:

 • Pyhätunturille uusittu rinteitä ja hissejä.
  Nyt perherinne ja hissi Ukko-Pyhimyksen ulko-ovelta vain 30m. josta siirtymärinne Polar-rinteelle ja samalla kaikkiin Pyhän-rinteisiin. Kesällä uusi tuolihissi tiistaisin, perjantaisin ja lauantaisin käytössä.Tunturin päällä ravintola auki.
 • Retkeilypoluille suoraan huoneistosi ovelta
  Pyhä-Luoston kansallispuistossa on merkittyjä patikointireittejä yhteensä n. 102 km. Reitit soveltuvat erinomaisesti lyhyistä muutaman tunnin kävelyretkistä päivän mittaisiin patikointiretkiin.Lomahuoneistomme sijaitsevat ihan retkeilyreittien vieressä, oven avaus ja olet jo patikoimassa tai sauvakävemässä. Pyhä-Luoston kansallispuiston patikkareitit soveltuvat myös maastopyöräilyyn. Vaihtelevat maastot tarjoavat haasteita sopivassa määrin.
 • Kalastusmahdollisuudet ja melonta
  Lomahuoneistomme ovat loistavien kalapaikkojen vieressä.Pyhä-Luoston lammet, Pyhäjärvi, Pyhäjoki sekä Kitisen joki tarjoavat kalastajalle mahdollisuudet kalastuksen harrastukseen. Pyhäjoki ja Kitinen ovat melontapaikkoja Pyhä-Luostolla. Melonnasta voit nauttia omatoimisesti vuokraamalla kanootin alueen ohjelmapalveluyrittäjältä tai varaamalla kokonaisen paketin ruokailuineen päivineen.
 • Pyhä tarjoaa myös kulttuuria
  Kuruteatteri on Pyhän suurimpien kesätapahtumien perinteinen tapahtumapaikka! Amfiteatterissa on toimintaa koko kesän ja se tarjoaa erilaisia kulttuurikokemuksia.

Mitä mietit ? Varaa omasi!

Kartta suurenee klikkaamalla!